Dernekler Federasyonlarından Kaymakam Tanrısever ve Belediye Başkanı İkiz'e Ziyaret

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF), İstanbul Samsun Dernekleri Federasyonu (İSDEF), Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) başkan ve yöneticileri, Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

SADEF Başkanı Yıldıray Baş, İSDEF ve HADEF Başkanı Fikret Bıyık, ilk olarak İkiz ile bir araya geldi.
Baş ve Bıyık, derneklerinin faaliyetleri hakkında İkiz'e bilgi vererek SADEF'in düzenlediği "55 Genç SADEF ile Okuyor" yemeğine davet etti.
Havza Belediyesi olarak her zaman hemşehri dernekleriyle hareket ettiklerini vurgulayan İkiz, "Derneklerimiz ile yapılan tanıtım çalışmaları ilçemize çok şey kazandırmakta" dedi.

Daha sonra Kaymakam Tanrısever'i ziyaret eden heyet, amaçlarının Samsunlu öğrenciler için İstanbul'da bir yurt inşa etmek olduğunu vurguladı.
Tanrısever de dernek ve federasyonların bazılarının sadece tabelada kaldığını anlatarak, "Görüyorum ki sizler yapmış olduğunuz faaliyetler ile bulunduğu yerlere ve Samsun'a katkılar sağlamak için çalışmaktasınız. Sizlere çalışmalarınızda başarılar dilerim. Dernekçilik zor bir iş. Bu işe gönül vermek ve canı gönülden çalışmak lazım" diye konuştu.

Kaynak: AA