Cem Küçük: Cemaat elindeki davaları şantaj aracı olarak kullandı

Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cem Küçük, cemaatin elindeki davaları şantaj aracı olarak kullandığını söyledi.

Cem Küçük: Cemaat elindeki davaları şantaj aracı olarak kullandı
360 TV'de yayınlanan Ne Oluyor Ne Olacak? programında emniyetteki yeni düzenlemeler ve gündeme ilişkin konular masaya yatırıldı. Programda söz alan Yeni Şafak Gazetesi yazarı Cem Küçük Gülen Cemaati'nin yıllarca elindiği davaları şantaj aracı olarak kullandığını ileri sürdü. Küçük, emniyetteki yeni düzenlemelerle ilgili de 'devlet yanlışlığa karışmış polislerle mücadele için yasama gücünü kullanıyor' dedi.

DEVLET YASAMA GÜCÜNÜ KULLANIYOR


Türkiye'de yanlışlığa karışmış bir çok polisin olduğunu söyleyen Cem küçük 'Devlet bunlarla ilgli bir düzenleme yaparak paralel yapıyla mücadele ediyor. Devlet yasama gücünü kullanıyor. Bu polisleri durduk yere meslekten ihraç edemezsiniz. Devlet tehlikeli gördüğü bazı polisleri emekli edecek' şeklinde konuştu.

MASUM DEĞİLSİNİZ


'Paralel yapı bu saatten sonra nefes alamaz' diyen Cem Küçük 'Meydana gelen 7-8 Ekim provokasyonları halen devam ediyor. Bazı davalar sulandırıldığı için kim suçlu kim suçsuz karman çorman oldu. Hukuka güven kalmadı. Cemaat elindeki bu davaları bir şantaj aracı olarak kullandı. Benimle uzlaşırsan hayatını kurtarırım, uzlaşmazsan bertaraf ederim diye diye bütün davalar perişan edildi. Torba yasayla beraber emniyete gelecek düzenleme de önemli. Çünkü paralel yapının adamları, polisleri bunu sosyal medyada PKK'ya bağlıyorlar. PKK'ya verilen haklar özgürlükler bize verilmedi işte siz PKK'yla mücadele eden polisleri cezalandırıyorsunuz diyorlar. Siz halbuki 10 bin kişiyi tutuklayan insanlarsınız o kadar masum değilsiniz. Devletin bu mücadelesi sonuna kadar devam edecek' ifadelerini kullandı.