Ziyarete gittiği dedesini balyozla öldürdü

Ağrı'nın Taşlıçay İlçesi'nde evinde başına balyozla vurularak öldürülmüş bulunan 82 yaşındaki Mehmet Sıdık Karataş'ın, cinayet şüphelisi olarak torunu 17 yaşındaki S.K. gözaltına alındı.

Ziyarete gittiği dedesini balyozla öldürdü
Taşlıçay İlçesi'ne bağlı Yukarı Esen Köyü'nde yalnız yaşayan Mehmet Sıdık Karataş, 10 Kasım günü evinde ölü bulundu. Jandarma tarafından yapılan incelemelerde Karataş'ın blunduktan 4 gün önce, başına aldığı balyoz darbeleriyle hayatını kaybettiği belirlendi.

Jandarma yaptığı incelemede dedeyi en son ziyaret eden kişinin torunu olduğunu tespit etti ve çalışmalarını bu yönde hızlandırdı. Torunu 17 yaşındaki S.K.'ın yakalanması için araştırma başlatıldı. Erzurum Otogarı'nda görevli polis memurlarının durumundan şüphelenerek yaptığı kimlik sorgulamasında yakalanan S.K. gözaltına alındı. Yaşı küçük olduğu için Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen S.K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Dedesini para için öldürdüğünü söylediği öğrenilen S.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.