Lösev İyilikler Tırı Ereğli'de

Lösemili LJocuklar Vakfı (LǖSEV) İyilikler Tırı, Anadolu'ya Tır Dolusu LǖSEV Yardım Projesi kapsamında geldiğŸi EreğŸli'de yardıma muhtaç lösemili ailelere gıda ve giysi yardımında bulundu.

EreğŸli Yunus Emre Parkı önüne getirilen tır, gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et gibi yardım malzemelerini lösemili çocuklar ve ailelerine dağŸıttı.
LǖSEV Halkla İlişŸkiler Sorumlusu Macide Ercan, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, İyilikler Tırı'nın EreğŸli'den önce Karaman'da olduğŸunu söyledi.

EreğŸli'den sonra İçel, Adana, Aksaray ve Kayseri'ye gideceklerini ifade eden Ercan, "Yıl içinde ihtiyaç sahibi ailelere kolilerle yardımlar ulaşŸtırıldı. Lösemili çocukları görmek için illerinde ziyaretler gerçekleşŸtiriyoruz. Bu ziyaretleri tırımızla yapıyoruz. LJok keyifli birliktelikler oluyor. Hem o ilde bulunan gönüllülerimiz destek vermişŸ oluyor hem de bağŸışŸçılarımız kumbaramız vasıtasıyla bağŸışŸlarını iletebiliyorlar" diye konuşŸtu.
Lösemi tedavisi gören Rahime Halıcı ise 15 yaşŸında kansere yakalandığŸını ve 3 yıl tedavi gördüğŸünü belirtti.

Bu süreçte LǖSEV'in her zaman yanında olduğŸunu aktaran Halıcı, "BaşŸta ǜstün ǖzer olmak üzere LǖSEV'e teşŸekkür ediyorum. Lösemi hakkında EreğŸli halkı bilinçsiz. Maskeli birini gördüklerinde farklı yaklaşŸıyorlar. Daha duyarlı olmalarını istiyoruz" dedi.

 
Kaynak: AA