Karadayı 85. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

ATV ekranlarının fenomen dizisi Karadayı 85. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Mahir, Yılan Berdan'dan hesap soruyor. İşte Karadayı 85. bölüm fragmanı ve dizinin özeti...

Karadayı 85. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Karadayı'nın 84. bölümünün son sahnesinde Mahir'le Yılan Berdan kozlarını paylaşması geceye damgasını vurdu. Mahir Kara, son bölümde kabadayı aleminin içerisine sızdı ve Sarı Cemal'in tüm ayak diretmesine rağmen kabadayılarla aynı masaya oturdu. Kaçak malları kabadayılara teslim eden Mahir, onlara olan sözünü tutarak tüm kabadayı aleminin gözüne bu şekilde girmiş oldu.

NAZİF BABA KALP KRİZİ GEÇİRDİ!

Songül'le Osman'ı el ele gören Nazif Kara daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir. Geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Nazif Kara'nın tüm aileside hastaneye gelir ve Orhan, uzun bir aradan Mahir'in karşısına çıkar.

YILAN BERDAN'DAN MAHİR KARA'YA TUZAK!

Mahir Kara'yı hr fırsatta öldürmeye çalışan Yılan Berdan, Sarı Cemal'inde destek vermesiyle Mahir'in işini bitirmek için bir tuzak kurdu. Kurduğu bu tuzak sonucunda Berdan Mahir'i ele geçirdi. Ancak son sahnede Berdan'ın bir anlık dalgınlığından yararlanan Mahir, Berdan'a saldırdı. İkili arasında yaşanan kavga esmasında silah patladı.

Karadayı'nın 17 Aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak 85. bölümünde:

Mahir Kara ve Yılan Berdan arasında Çıkan arbedede kim vuruldu?

Feride, istediği tayin kararından vazgeçecek mi?

Geçirdiği Kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılan Nazif Kara'nın sağlık durumu ne olacak?

Mahir'e gerçek yüzünü gösteren Belgin ne yapacak?

Songül'le Osman'ın ilişkisini öğrenen Yasin ne yapacak?

Cevaplar 17 Kasım Pazartesi akşamı atv'de…