Eşini Öldürüp Cesedini 2 Yıl Sakladığı İddiası

Eşini Kırklareli'nde öldürdüğü ve cesedini iki yıl sakladıktan sonra İstanbul'daki ormanlık bir alana bıraktığını iddia ederek polise teslim olan zanlının, eşiyle 5 yıl önce evlendiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, İbrahim (54) ve eşi Sevdiye (56) K'nin İstanbul'da evlendikten sonra Pınarhisar ilçesine bağlı Tozaklı köyündeki eve yerleştiği belirtildi.
Köyde yaşayan Sevdiye K'nin akrabası Vedat Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftin yaklaşık 2 yıl önce köyden ayrıldığını söyledi.

Akrabasının ölümünü gazetelerden öğrendiğini belirten Çelik, "Kendisi benim halam olur. Olayın gerçekleştiği iddia edilen evin yanında 2 yıldır kahvehane işletiyorum. İki yıldır buraya hiç gelip gitmedi, görmedik" dedi.

Sevdiye K'nin dayısı Salih Çelik ise eşi tarafından öldürüldüğünü öğrendiği yeğeninin cesedinin köydeki evde saklandığına inanmadığını ifade etti.

Köy muhtarı Ali İnan ise çiftin beraber köyden ayrıldığını ve o günden beri kendilerinden haber alamadıklarını, Seyide K'nin en son 2012'de İstanbul'da nüfus cüzdanını yenilediğini bildiklerini aktardı.
İnan, İbrahim K'nin bir süre hapiste yattığını ve çıktıktan sonra Sevdiye K. ile evlendiğini öğrendiklerini, olayın köyde gerçekleştiğine inanmadıklarını ifade etti.


- Olay

Kırklareli'de boğarak öldürdüğü eşinin cesedini yaklaşık 2 yıl evinde sakladıktan sonra 1 ay önce İstanbul'a getirip ormanlık alana bıraktığını öne süren şüpheli İbrahim K. polise teslim olmuş, polis ifade doğrultusunda yaptığı aramada Sevdiye K'nin cesedini bulmuştu.
Zanlı, işlemlerinin ardından adliye sevk edilmişti.
Kaynak: AA