Kartepe’de Çocuk Oyun Grupları Revize Ediliyor

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çocukların daha kaliteli mekanlarda vakit geçirebilmesi için oyun gruplarını revize ediyor.

Kartepe’de Çocuk Oyun Grupları Revize Ediliyor

Park ve yeşil alanların bakımı çerçevesinde gerçekleşen oyun grubu revizelerinin bir ayağı da Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Geleceğin teminatı olan çocukların Kartepe’de en çok zaman geçirdiği kamusal alanlar arasında yer alan bilgi evleri, park ve yaşam alanlarının bakımları Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce yürütülüyor. Öncelikli olarak çocuk oyun gruplarını hedef alan çalışmada Kartepeli miniklere daha kaliteli mekanlarda fiziksel aktivite yapma imkanı sağlayan Kartepe Belediyesi, oyun gruplarını da yenilemekte. Ekipler ilçe genelinde periyodik bakım çalışmalarının bir ayağını da Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan mevcut park alanındaki çocuk oyun grubunu revize çalışması kapsamında eskiyen oyun grubu sökerek yenisiyle değiştirdi. Oyun grubu zemininin kauçuk döşemeye uygun olması için ekipler zemine beton dökerek helikopter ile düzeltti. Revize edilen oyun grubunun, kurulan park alanında kauçuk döşemesini de yapacak ekipler bakım çalışmalarını belirlenen program dahilinde devam ettiriyor.
Kaynak: İHA