Kara Para Aşk 24. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 24. bölümüyle 12 Kasım Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 24. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 24. Bölüm özeti:

Atv'nin her çarşamba akşamında izleyicileri ekranlara kitleyen dizisi Kara Para Aşk'ta heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kara Para Aşk'ta Ömer'in Elif'in yanında vurulması ve yere yığılması ile herkes şok oldu. Kara Para Aşk yeni bölümde Ömer yaşayacak mı? Bu hafta Kara Para aşk 24. bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanırken yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Tayyar Ömer'i vurdurduktan sonra Hüseyin'in ne yapacağını merak ederken, o verdiği sözü tutmak için Tayyar'ın peşine düşüyor. Hüseyin kardeşinin intikamını alacak mı? Hepsi ve daha fazlası çarşamba günü Atv Kara Para Aşk yeni bölümde...

“KARA PARA AŞK” EN ÇOK İZLENEN YAPIM OLDU
Kara Para Aşk, AB Sosyal Statü ' de 5.81 izlenme oranı ve 15.52 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Kara Para Aşk, AB Sosyal Statü'de 5.81 izlenme oranı ve 15.52 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

ÖMER VURULDU YER YERİNDEN OYNADI!

Kara Para Aşk, Dünya ve Türkiye Trending Topics listesinde!

Kara Para Aşk yeni bölüm etiketi #namlununucunda gördüğü yoğun ilgiyle birlikte önce Twitter Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı.
#namlununucunda etiketi o kadar ilgi gördü ki zaman ilerledikçe Türkiye listesiyle birlikte Twitter Dünya Trending Topics listesine de girmeyi başardı.

Bu bölümde; yakalanan Metin'in konuşmaması için Tayyar onun annesini kaçırdı. Bunu bilen Ömer, Tayyar'a bir oyun oynamaya karar verdi. Hem içerideki muhbirin kim olduğunu ortaya çıkarmak hem de Tayyar'a ulaşabilmek için bir plan yapan Ömer, Metin'in annesini kurtarmayı başardı. Ancak aniden kaçan bir suçlu tarafından son anda vurulmaktan kurtulamadı. Vurulan Ömer'in sağlık durumu ne? Bu olayın gerçekleşmesi Ömer'in ağabeyi Hüseyin'i etkileyecek mi? Cevaplar 12 Kasım Çarşamba akşamı atv'de…

Kara Para Aşk her çarşamba Atv ekranlarında saat 20:00'da...