Hobi Olarak Başladı, Şimdi Siparişlere Yetişemiyor

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde 4 yıl önce başladığı boyama ve tasarım işinde, iyi bir ivme yakalayan ev hanımı Selvi Dinç, hobi olarak başladığı el işinde sipariş almaya başladı.

Hobi Olarak Başladı, Şimdi Siparişlere Yetişemiyor
Her geçen gün kendini geliştiren ve bu konuda kurslara giden Dinç, şimdilerde siparişlere yetişemiyor.
Yıllarca hobisini devam ettirdiğini, Halk Eğitim Merkezlerine giderek boyama ve tasarım ile ilgili tüm kursları aldığını ve bu işi en iyi şekilde yapmak için büyük çabalar sarf ettiğini ifade eden Dinç, ev ekonomisine de ciddi anlamda katkılar sağlıyor. Sosyal medya üzerinden yaptığı işleri tanıttığını ve daha sonra arkadaşlarının da ısrarıyla çeşitli boyama ve tasarım işleriyle ilgili siparişler almaya başladığını belirten ev hanımı Selvi Dinç, “Ben bu işi severek yapıyorum. Evde boş boş oturacağıma bu gibi işlerle uğraşmak hoşuma gidiyor. Arkadaşlarımın ısrarı ile bazı yerlerden sipariş almaya başladım. Hobi olarak başladığım el işinden, evime ekonomik yönden katkı sağlamak bana mutluluk veriyor. Bu konuda desteklerini esirgemeyen başta eşim olmak üzere tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye’nin hemen her yerinden sipariş aldığını söyleyen Dinç, yurt dışından bile sipariş aldığını da sözlerine ekledi.

Finansman bulması durumunda bu işi daha da genişleteceğini ve ev hanımlarını bu anlamda eğitebileceğini söyleyen Selvi Dinç, “Bayanlarımız sadece evde oturmasınlar sosyalleşip çalışsınlar. Ev ekonomisine katkı sağlasınlar” diye konuştu.

Tepsi, baharatlık, ahşap, sehpa, çiçeklik, ayna, çeşni bülbül ve buna benzer çok sayıda ev eşyası üzerinde çalışmalar yapan Selvi Dinç, bu iş üzerinde yoğunlaşacağını, azim ve kararlılıkla bu işi her geçen gün ileriye taşıyacağını söyledi.

Kaynak: İHA