Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Osb Çalışmaları

Bir süre önce yapılan sözleşme ile yer teslimi yapılan ve altyapı çalışmalarına başlanan Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) altyapı çalışmalar devam ediyor.

Düzenlenen bir toplantı ile bir araya gelen Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar ile yüklenici firma yetkilileri yer tesliminden bugüne kadar yapılan işler ve bundan sonra yapılacak işler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Havza TSO Başkanlık makamında gerçekleştirilene toplantıda Yüklenici Firma Yetkilisi Habib Dağaşan, Havza TSO Başkanı Erkan Acar'a yapılan işlerin bir raporunu sunarak yapılacak olan işlerin iş planları hakkında bilgiler verdi ve görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıya Havza TSO Başkanı Erkan Acar, TSO Başkan Yardımcısı Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Akekin ile yüklenici firma yetkilileri katıldılar.
Toplantı sonrası bir açıklama yapan Havza TSO Başkanı Erkan Acar Havza OSB'nin altyapı çalışmalarının iyi bir şekilde ilerlediğini belirterek, "900 bin metrekarelik bir alanın altyapısı inşallah bir yıl içerisinde tamamlanacak. Altyapının tamamlanması ile beraber istihdam sağlayacak yatırımlarına başlayacak. Havza artık göç veren bir ilçe konumundan göç alan bir ilçe durumuna gelecek" dedi.

Acar, ayrıca Havza TSO üyelerinin Torba Yasa ile gelen imkanlardan yararlanmalarını isteyerek, "Gecikmiş aidat borcu bulunan üyelerimizin, taksitlendirme ve indirim imkanlarından faydalanmaları için 01 Aralık 2014 tarihine kadar odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir. Kanun gereği 01 Aralık 2014 tarihinden sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Üyelerimize önemle duyurulur" diye konuştu.

Kaynak: AA