Başkent Edaş Arızalı Sayaçların Değişim Süresini Yarı Yarıya Azalttı

Başkent EDAŞ müşterilerine sürdürülebilir enerji sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği yenilikçi uygulamalara devam ediyor.

Başkent Edaş Arızalı Sayaçların Değişim Süresini Yarı Yarıya Azalttı

Başkent EDAŞ, arızalı elektrik sayaçlarının değişim işlemine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’nın Çankaya, Yenimahalle, Keçiören, Mamak, Altındağ, Pursaklar ve Elmadağ ilçelerinde ilçelerde 2014 yılı içerisinde yaklaşık 28 bin arızalı sayaç yenisi ile değiştirildi.

Başkent EDAŞ, arızalı sayaçların tespiti veya müşterilerin bildirimi sonrasında, ortalama 46 saat içerisinde hiç bir ücret almaksızın arızalı sayaçların değişim işlemini gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yıla oranla son 3 ay baz alındığında ise arızaya müdahale süresinin yarı yarıya düştüğü gözlemleniyor. Ayrıca mesai saatleri dışında arızalı sayaçtan dolayı enerjisi kesilen müşterilere Arıza Bakım Onarım ekipleri tarafından da müdahale edilerek enerji arzı sağlanıyor. Sayaç değişim işlem süresinin azalması ile birlikte Başkent EDAŞ, kesintisiz ve kaliteli enerji sağlayarak müşteri memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.
Kaynak: İHA