Muammer Ketenci: Türk kadınları s.dik yarıştırma peşinde

Ünlü modacı Muammer Ketenci, Türk kadınlarını yerden yere vurdu. Türk kadınlarının giyim tarzını beğenmediğini belirten Ketenci, "S.dik yarıştma peşindeler" dedi.

Muammer Ketenci: Türk kadınları s.dik yarıştırma peşinde
Ünlü modacı Muammer Ketenci, Türk kadınlarını yerden yere vurdu. Türk kadınlarının giyim tarzını beğenmediğini belirten Ketenci, 'S.dik yarıştma peşindeler' dedi.

CNN Türk'te Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programına konuk olan ünlü modacı Muammer Ketenci, Türk kadınlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Türk kadınlarının giyim tarzını beğenmediğini belirten Ketenci, 'Türk erkeği o kadar bilinçli giyiniyor ki; o kadar kendisine yakıştırmasını biliyor ki... Bugün deseniz ki iki Türk erkeği var, ne dersiniz diye; hepsi son derece cool' dedi.

'TÜRK KADINI AYNADA KENDİNİ TANIMIYOR'

'Türkiye'de Türk kadının 10 liraya giyinebileceği mağazalar çoğunluktadır' diyen Ketenci, 'Erkeklerdeyse böyle bir şey yoktur. Gittiğin zaman bütün cüzdanı boşaltıyorsunuz. O boşaltmalar esnasında da o mağazalar Türk erkeğini son derece şık giyidiriyor. Bir de Türk erkeği kendini aynada çok iyi tanıyan, kendini çok çabul algılayan bir beyne sahip. Türk kadının da bu da yok. Hala kendini aynada tanımıyor. Gidiyor Zeynep Hanım'ın beğendiği kolyeyi alıyor, daracık boynuna onu takıyor, sokakta komik hale düşüyor. Erkeklerimizde bu zihniyet yok' ifadelerini kullandı.

Muammer Ketenci, 'Doğudan batıya, kuzeyden güneye bütün Türk erkeklerinin çok güzel seçicilik yaptıklarına inanıyorum. Arada apaçi gibi dolaşanlar var ama onlar da yavaş yavaş eğitilecekler. Ancak onlar da Türk kadını kadar komik değiller. Türk kadınları s.dik yarıştırma peşinde' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE