Eğitime Hayırsever Desteği

Hayırseverin Saliha-Mehmet Ulaşan katkılarıyla yaptırılan lisenin açılışı gerçekleştirildi.

Kızılcalar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Seydişehir Saliha-Mehmet Ulaşan Meseki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin açılışını AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci, Konya Valisi Muammer Erol, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, öğretmenler ve öğrenciler yaptı.
Programın açılışında konuşan Saliha Ulaşan, Seydişehir'de eğitimin gelişimine katkı sağladığı için gururlu ve mutlu olduğunu belirterek, herkese böyle okul kazandırmanın nasip olmasını diledi.
Tüfekci de Milli Eğitim Bakanlığı'nın katkılarıyla Seydişehir'de fiziki anlamda yeni yatırımlar gerçekleştirildiğini ifade ederek, hayırseverlerin katkılarının bundan sonra da devam edeceğine inandığını dile getirdi.
Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy da böyle güzel bir eseri hizmete açmanın güzelliğini yaşadıklarını belirterek, "Güzel örnek teşkil edecek 16 derslik bir okulu değerli hanımefendi Saliha hanım ilçeye kazandırdı. Şu anda ilçemizde 2 okul çift öğrenim yapıyor, hedefimiz tekli eğitimdir. Okul yaptırmak isteyen hayırseverlerimizi Milli Eğitim müdürlüğümüze her zaman bekleriz" dedi
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle okulun açılışı yapıldı.
Kaynak: AA