Beyaz TV sunucusundan Kobani resti

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya canlı yayında ilginç bir çıkışta bulundu.

Beyaz TV sunucusundan Kobani resti
Beyaz TV sabah haberlerinin sunucusu Tahir Sarıkaya ekranlarda alışık olmayan ilginç bir yorumda bulundu. Sokakları savaş alanına çeviren göstericelere seslenen Sarıkaya 'Taksim meydanı'ndan maaşımla otobüs kiralayacağım hangi biriniz Kobani'ye gideceksiniz' diyerek rest çekti.

IŞİD'in Kobani saldırılarını bahane ederek, Türkiye'nin bir çok noktasında ortalığı yakıp yıkanlara Tahir Sarıkaya şöyle seslendi;

Bu sokağa inenlere sesleniyorum: Kendi maaşımdan ödeyeceğim Ankara Kızılay meydanında, İstanbul Taksim meydanında otobüs kiralayacağım hepiniz binin otobüse hadi bakalım Kobani'ye bakalım kaç kişi gidersiniz. Sokağa inmek mi daha kolay? Yoksa Kobani'deki Kürt vatandaşları korumak mı daha kolay? İşinize gelince kahrolsun Türkiye Cumhuriyeti Devleti diyorsunuz, işinize gelmediği zaman Türkiye Cumhuriyeti'nin ordusu hadi göreve Kobani'ye girin diyorsunuz. İşinize geldiği zaman Kurtuluş Savaşı'na biz de katıldık diyorsunuz. Elbette Kürtler de katıldı. Ama işinize gelmediği zaman o savaşın komutanına dil uzatarak, o savaşın komutanının kafasını kopararak, kafasını ayaklar altında yakarak dünyaya fotoğraf veriyorsunuz.