Şener, Bazı İlçelerde Vatandaşlarla Bayramlaştı

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kumru, Korgan, Çamaş, Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı ilçelerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kumru ilçesindeki bayramlaşma programında konuşan Şener, komşu ülkelerde yaşanan olaylar nedeniyle buruk bir bayram geçirdiklerini söyledi.

Bayram sonrası parti olarak il ve ilçe kongrelerini yapmaya başlayacaklarını anımsatan Şener, şöyle konuştu:
"AK Parti ideoloji değil, hizmet partisidir. Milletimize hizmet etmek isteyen adaylarımızı belirleyeceğimiz takvim başladı.

Koordinatör milletvekillerimiz kongre öncesi aday adayı olmak isteyenlerle görüşmeler yapacak. Adaylar ile ilgili partililerimizle, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle istişare edecek. Genel merkezin kararı doğrultusunda ise tek liste hazırlanarak seçimlere gidilecek."
Şener, istişare sonucunu kabullenmeyip "ben adayım" diyenlerin olabileceğini belirterek, "Kongrede genel merkezin belirlemediği aday kazansa dahi kongre sonunda listesi fesih edilecektir. Genel merkezin adayı atama ile yoluna devam edecektir. Çünkü biz kavga istemiyoruz. Kongreden önce bütün aday olmak isteyen arkadaşlar yarışabilir. Yönetme biçimini, marifetini, yeteceğini aday olmak isteyen arkadaşlar ortaya koyarsa genel merkezimiz bunu değerlendirerek doğru bir karar verecektir. Şölen, düğün havası içerisinde kongrelerimizi yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA