Ak Parti Milletvekili Kışla, Borçka'da Bayramlaşma Törenine Katıldı

AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Borçka'da partililerle bayramlaştı.

AK Parti ilça binasındaki bayramlaşma törenine, Kışla'nın yanı sıra Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan, İl Başkanı Erkan Balta, İlçe Başkanı Şükrü Ertürk ve vatandaşlar katıldı.

Kışla, burada yaptığı konuşmada, çevrelerinin ateş çemberi altında olduğunu belirterek, "Çok Müslüman kanı dökülüyor, ölen ve öldüren Müslüman, bunlara müdahale etmeye çalışıyoruz, yardımlar yapıyoruz. Şu ana kadar ülkemize sığınmak için Suriye'den giriş sayısı 2 milyon. Mülteci kardeşlerimize 4 katrilyon para harcandı, geçmiş yıllarda bu parayı bulmak için IMF'ye gidilirdi. Nereden nereye geldik. Bu kadar bir güce sahibiz" dedi.

Bir vatandaşın Murgul'un Damar köyünde yapılması planlanan maden işletmeciliğine ilişkin sorusu üzerine Kışla, "Ülkemizin büyümesi için tabii ki yeraltı zenginliğimize ihtiyacımız var. İdeolojik olarak olaya farklı bakanlar var. Her şeye karşı çıkan gruplar var. Biz birilerinin sahasında oyuncu olamayız.Ben yeri geldiğinde tavrımı koymasını da bilirim. Murgul'da yıllar önce bakır çıkarılıyordu, toprak kahverengine dönmüştü, şimdi ise yemyeşil oldu ortalık.O eski teknoloji ile şimdikini kıyaslamak mümkün değil, ileri teknoloji var" diye konuştu.

Kaynak: AA