Yıldırım'da Sıhhi ve Modern Koşullarda Kurban Kesim Hizmeti

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kurban Bayramı'nda Yıldırım'da istenmeyen görüntülerin önüne geçtiklerini belirterek, "14 ayrı noktada Yıldırımlılara hizmet vererek, kurban ibadetinin modern bir şekilde yapılmasına olanak sağladık" dedi.

Yıldırım Belediyesi Meclis Salonu'nda, Edebali'nin ev sahipliğinde düzenlenen bayramlaşma programına, AK Parti Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ahmet Tilci, Yıldırım Muhtarlar Odası Başkanı Hasan Halit Acar, Belediye Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Edebali, herkesin Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, bayramların sevgi, şefkat, birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı zaman dilimleri olduğunu bildirdi.
Kurban Bayramı için ilk kez birçok önemli çalışmayı hayata geçirdiklerini vurgulayan Edebali, şunları kaydetti:
"Yıldırım'da Kurban Bayramları maalesef alışık olduğumuz görüntülerle anılırdı. Bu yıl ise yoğun çalışmalar sonucu o kötü görüntülerin önüne geçtik. 14 ayrı noktada Yıldırımlılara hizmet vererek, kurban ibadetinin modern bir şekilde yapılmasına olanak sağladık. Yıldırım'da ilk kez vatandaşlarımıza et poşeti, deri poşeti, et ve deri için tek kullanımlık masa örtüsü, şapka, kurban rehberi, tuz, kumanya, ilk yardım çantası, temizlik için su temini, bardak su ikramı, veterinerlik hizmeti, askı ve calaskal hizmeti verdik. Yıldırım'da, ilçeye yakışır bir şekilde kurban ibadetinin yerine getirilmesini sağladık. Bu hizmetleri geliştirerek sürdüreceğiz."
Kaynak: AA