Başkan Üzülmez’den Bayram Ziyaretleri

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kurban Bayramı’nda ilçenin farklı köşelerinde 7’den 77’ye herkesle buluşarak bayramlaştı.

Başkan Üzülmez’den Bayram Ziyaretleri

Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kutlanan Kurban Bayramı’nda ilk gün kurban ibadetini gerçekleştiren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, annesi Hatice Üzülmez’in elini öpmesinin ardından bayramın ikinci günü de Kartepe Kent Bayramlaşması’nda halkla bayramlaştı. Başkan Üzülmez, bayramlaşmaya gelemeyen Kartepelilerle de ilçenin farklı köşelerinde 7’den 77’ye herkesle kucaklaşıp tek tek bayramlaştı.

Paylaşma duygularının en yoğun olduğu Kurban Bayramı’nda ilçe halkı ile bayramlaşmak için bir araya gelen Başkan Üzülmez, kahvelerde vatandaşlarla sohbet edip tek tek bayramlaştı ve yaşlıların da elini öpüp hayır duası aldı. Başkan Üzülmez, bayram ziyaretleri kapsamında kahvelerde, dernek binalarında ve cami bahçelerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kartepelilerle tek tek bayramlaşan Başkan Üzülmez, vatandaşlarla çay içip sohbet edip kendilerine “Bayramınızı huzur içinde geçirdiğinizi düşünüyorum. Nasıl bir eksikliğimiz yoktur inşallah. Bayramda sizlerle buluşmak için ayağınıza geldim. Afiyettesiniz inşallah, hepinizin bayramı mübarek olsun” dedi.

Bayram ziyaretleri kapsamında Başkan Üzülmez’e, Kartepeli çocukların da ilgisi büyük oldu. Kartepeli minikler, bayram nedeniyle başkan amcalarının elini öpüp, harçlıklarını da aldılar. Başkan Üzülmez, bayram ziyaretleri sırasında ilçede yaşayan tüm vatandaşlarla Kartepe’de, Kartepeli olarak birlikte yaşamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Kaynak: İHA