Vali Topaca, Şehit Aileleri ve Güvenlik Güçleriyle Bayramlaştı

Hatay Valisi Hatay Valisi Ercan Topaca, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit aileleri ve güvenlik güçleriyle bayramlaştı.

Vali Topaca, Şehit Aileleri ve Güvenlik Güçleriyle Bayramlaştı

İlk olarak Hatay Şehitliğini ziyaret eden Hatay Valisi Ercan Topaca, burada şehit aileleri ile bayramlaştı. Şehit mezarlarına karanfil bırakan Vali Topaca, okunan mevlit sonrasında dua etti.
Şehitlik ziyaretinin ardından emniyet müdürlüğü personeli ile polis evinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

Vali Topaca ve protokol mensupları burada da İl Jandarma Komutanlığına geçti. Askerlerle bayramlaşan vali Topaca yaptığı konuşmada, “Hepiniz annesinden, babasından, memleketinden, sevdiklerinden biraz uzakta vatani görev dolayısıyla bizim için her türlü değerin üstünde olan bir görevi yapıyorsunuz. Onun için sizler Türk milletinin birer ferdi olarak bu görevi ifa için buradasınız. Vatani görev sırasında sizin için her türlü belanın kazanın, şiddetin sizden uzak olmasını diliyoruz. Bizim askerimiz, milletimiz gerektiği zamanda vatan savunmasında canını, malını herşeyini feda edebilen bir millettir” dedi.

Vali Topaca daha sonra askerlerle bir süre sohbet etti.

Bayramlaşma etkinliğine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 2. Hudut Alay ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Ali Tuna, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ katıldı.

Kaynak: İHA