Uyuşturucuya Karşı Robot Otomatlar

İzmir’de, çok sayıda özel okul, bonzai ve hap şeklindeki uyuşturucu maddelere karşı robot otomatlarla çözüm buldu.

Uyuşturucuya Karşı Robot Otomatlar
Öğrenciler, sıcak ve soğuk yiyecek ve içeceklerini artık el değmeden robot otomatlardan alıyor. Uyuşturucuların içeceklere karıştırılabileceği endişesini taşıyan veliler, robot otomatlar sayesinde rahat bir nefes aldı.
Amerika ve Avrupa'da yaygınlaşan tüketicilerin hızlı hijyen ve pratik alışveriş yapma kültürünü pekiştiren otomatların ülkemizde de ilgi gördüğünü belirten Ennova Otomat Bölge Pazarlama Müdürü Cüneyt Erdoğan, “Güven sunan otomatlara en fazla talep özel okullardan geliyor. Veliler, el değmeden robot makineler ile öğrencilere sunulan yiyecek ve içeceklere yüksek güven duyuyor. Okullara kadar inen uyuşturucu maddelerin özellikle elden satış yapılan yerlerden alındığı düşünen veliler, robot otomatlar sayesinde rahat nefes aldı” dedi.

“ROBOT OTOMATLAR YAŞANTIMIZIN PARÇASI OLACAK”
Ege’de birçok özel okula robot otomatlar kurduklarını, günden güne artan talepleri uzman ekiplerle karşıladıklarını belirten Ennova Otomat Bölge Pazarlama Müdürü Cüneyt Erdoğan, şöyle konuştu: “Dünyanın sayılı güvenilir firması Alman Sıelaff ‘in Ege Bölgesi distribütörüyüz. Gelen talepleri deneyimli yönetici kadromuz, branşlarında profesyonelleşmiş operasyon elemanlarımızla karşılıyor ve kaliteli bir hizmet veriyoruz. Robot otomatlar bundan sonra yaşantımızın ayrılmaz bir parçası olacak. Özel okullardan sonra devlet okullarında da sağlıklı ve güvenli bu hizmeti sunmak için temaslarımız sürüyor. Çeşitli illerdeki büyükşehir ve ilçe başkanları ile temaslarımız sürüyor. Sadece okullarda değil, belirlenecek kalabalık noktalarda ve metro istasyonlarında robot otomatlar ile hizmet vermek için temasları sürdürüyoruz. Amacımız el değmeden hijyenik ve kaliteli ürünlerle halkımıza hizmet sunmak”

OTOMATLAR KALORİ HESABI YAPIYOR
Robot otomatlarda kartlı sistemler ile kalori kontrolü de sağlayabildiklerini ifade eden Erdoğan, "Bu yolla günümüzün önemli sorunlarından obezite ile de savaşa destek oluyoruz. Kartlı sitemler ile kalori hesabı yapan otomatlar belirlenen miktarın üzerinde kalori taşıyan tüketim maddelerini almak isteyen öğrenciye vermeyerek onlara uyarıda da bulunabiliyor" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA