'Lüküs Hayat' Oyununa Yoğun İlgi

Eskişehir Şehir Tiyatrosu ve Senfoni Orkestrasının ortak projesi "Lüküs Hayat" oyununun biletleri 4 saat içinde tükendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Atatürk Kültür Sanat ve Kongre merkezinin bin 200 kişilik salonunda sahnelenmesine rağmen biletleri satışa çıktığı gün 4 saat içinde tükenen oyun Ankara, Bursa ve Antalya olmak üzere şehir dışından gelenler tarafından da beğeniliyor.
Şehir Tiyatroları Sanat Yönetmeni Emre Basalak, yaptığı açıklamada, Eskişehir Şehir Tiyatrosu ve Senfoni Orkestrası gibi ülkenin iki önemli kurumunu bir araya getirdiklerini anlatarak, "Hayal ettiğimiz tam da buydu. Sadece Eskişehir halkının değil, Türkiye'nin konuşacağı bir prodüksiyona imza atmak istedik. Ne mutlu bize ki müzikalimize ülkenin birçok kentinden büyük ilgi ve beğeni var. Görünüyor ki 'Lüküs Hayat' Eskişehir'e kattığı değer kadar sanat hayatımıza da büyük bir dinamizm getirecek. İki kurumun sanatçıları adına başta Eskişehir seyircisi olmak üzere tüm Türkiye'deki tiyatro severlere teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA