Bu Tarz Benim yarışmacısı Nur Bozar'dan şaşırtan açıklamalar

‘Bu Tarz Benim’in en çok dikkat çeken yarışmacısı Nur Bozar'ın canlı yayındaki bu açıklamaları Çağla Şikel ile Alişan'ı şoke etti.

Bu Tarz Benim yarışmacısı Nur Bozar'dan şaşırtan açıklamalar
Çağla Şikel ile Alişan'ın sunduğu Her Şey Dahil programının bugünkü konuğu'Bu Tarz Benim'in en çok dikkat çeken yarışmacısı Nur Bozar oldu. 'Beni gizlice videoya çektiklerinden beri hiç kimseye güvenmiyorum, onların yanında giyinmiyorum' diyen Bozar'ın açıklamaları Çağla Şikel ile Alişan'ı şaşkına çevirdi.

Diğer yarışmacılarla yaşadığı sorunları anlatan Nur Bozar, 'Beni gizlice videoya çektiklerinden beri korkmaya başladım. Valizimi bile onların yanında bırakmıyorum. Erkek arkadaşım sete gelip gitmem için bana arabasını veriyor. Bavulum o arabanın içinde. Mesela bir günde iki üç günlük çekim yapıyoruz, her seferinde bavulumu alıyorum arabadan, tuvalete gidip değiştiriyorum' diye konuştu.

Bunun üzerine Çağla Şikel, 'Elbiselerine zarar verirler mi düşünüyorsun?' diye sordu.

'Hayır başka şeylerden korkuyorum' yanıtını veren Nur Bozar, 'Çünkü gizli çekim yapmışlar. Gizli çekimin yapıldığı bir yerde daha farklı şeyler büyüyebilir diye düşünüyorum ve bunu bana düşündüren onlar. Ben böyle yaşıyorum. Gizli çekim yapmak bir suçtur. sen gizli çekimi neden yaparsın ki? orada ben başka bir kılıkta da olabilirdim' ifadelerini kullandı.

'DAVA AÇABİLİRİM'

Diğer yarışmacıların kendisini eleştirirken hakaret etmelerinden duyduğu rahatsızlığı da dile getiren, Nur Bozar, kendisine diğer yarışmacıların'saygısız ve terbiyesiz' gibi hakaret içeren kelimelerle hitap ettiklerini anlattı. Bunun için de avukatıyla konuştuğunu söyleyen yarışmacı, dava açabilme ihtimali olduğunu söyledi. BEYAZ GAZETE