Kız kardeşine sevgili bulmak için ilan verdi

27 yaşındaki İngiliz kadın Sammy Maalem, erkek kardeşinin verdiği ilan nedeniyle İngiltere'de gunün konusu oldu.

Kız kardeşine sevgili bulmak için ilan verdi
Kız kardeşine erkek arkadaş bulmak için online alışveriş sitesi e-bay'e ilan veren kardeş, İngiltere'de günün konusu oldu. Kardeşin olası erkek arkadaş için belirlediği kriterler ise, oldukça fazla.

İngiltere'nin Cardiff kentinde yaşayan ve yaklaşık bir yıldır hayatında kimse olmayan kız kardeşinin bu konudaki şansızlığına son vermek isteyen erkek kardeşi Kyle Maalem, kız kardeşi ile randevuya çıkacak kişiler ardığı bir ilan verdi. Kendisinden bir yaş küçük kız kardeşi için mükemmel adamı arayan Kyle Maalem açık artırmayı 50 sterlin üzerinden başlattı.

“Kız kardeşim erkekler konusunda çok şanssız. Bu yüzden ben ve ailem, bu konuda ona yardım etmeye karar verdik” ifadelerini kullanan Kyle Maalem, ilanda aradıkları kişinin özelliklerine de yer verdi.

Kyle Maalem'e göre, kız kardeşinin erkek arkadaşı sadık ve ayakları yere basan biri olmalı, bir işi ve arabası olmalı.

Kyle'ın olası erkek arkadaş için belirlediği kriterler bunlarla sınırlı değil.

Söz konusu ilana göre, 27 yaşındaki Sammy Maalem ile randevuya çıkmaya hak kazanacak kişinin yaşı 35'in üstünde olmamalı, iyi aile bağları olmalı ve evlerine yakın bir yerde yaşamalı.

Online alışveriş sitesi e-bay'de yer alan ilanda kız kardeşinin karakterini tarif eden Kyle Maalem, bunun ciddi bir ilan olduğunun ve kız kardeşinin duurmdan haberdar olduğunun altını çizdi.