Kavaklı Kadın Seçmenlerden Belediye Başkanı Sarıcaoğlun'a Ziyaret

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu ziyaret eden kadın seçmenler, Sarıcaoğlu'ndan seçim dönemi verdiği "sebze pazarı" sözünü yerine getirmesini istedi.

Mehmet Paşa, Soğuksu ve Yeni Cami Mahallesi'nden 27 kadın, Belediye Başkanı Sarıcaoğlu'nu Belediye Meclis salonunda ziyaret etti.
Kadınları temsilen konuşan Yeter Yürüker,"Sayın Başkanım, belediye başkanı olabilmek için kapı kapı dolaştınız. Evlerde toplantılar yaptınız. Bizlere Soğuksu Mahallesi'ndeki eski pazar yerine ve Yaşar Doğu Mahallesi'ndeki Melik Gökçek Parkı yanına sebze pazarı açma sözü verdiniz. Fakat bu konuda hiç bir çalışmanız yok. Bizlere verdiğiniz sözünüzü yerine getirmenizi bekliyoruz" dedi.

Verdiği pazar sözünün arkasında olduğunu ifade eden Sarıcaoğlu, "Belediye olarak önce istihdamın halline çalışıyoruz. Organize Sanayi Bölgemizde 500 işçinin çalıştığı 16 fabrika var. Fabrika ve çalışan sayısını artırma peşindeyiz. İnsan olmadan sebze pazarı ne işe yarar" diye konuştu.

Ziyaretlerinin istihdam ya da fabrikayla ilgili değil seçim sözünün yerine getirilmesiyle ilgili olduğunu söyleyen kadınlar, "yine seçim zamanı gelir" diyerek konunun takipçisi olacaklarını söyleyerek belediye binasından ayrıldı.
Kaynak: AA