Kartepe’de Asfalt Çalışması

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bozuk satıhlarda üst yapı iyileştirmeleri kapsamında bayram öncesi asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Kartepe’de Asfalt Çalışması
Ekipler ilçenin dört bir tarafında düzenleme yaparak yolları vatandaşların kullanımına hazır hale getirdi.
Kartepe’de belediye ekiplerince yürütülen üst yapı hizmetleri İbrikdere ve İstasyon Mahalleleri’nde asfalt serimi şeklinde gerçekleştirildi.

Ekipler bayram öncesi asfaltlama çalışması ile bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını sağlarken yapılan yol iyileştirme çalışmaları da vatandaşların beğenisini topladı.

Görsel olarak bölgenin çehresi değiştiren çalışma İbrikdere Mahallesi’ndeki D-100 Karayolu ile alt geçit arasındaki 160 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 270 ton asfalt serimi şeklinde gerçekleşti. İstasyon Mahallesi Yazmalı Sokak üzerindeki üst yapı çalışmalarında ise ekipler 135 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki güzergahı da 325 ton asfalt sererek vatandaşların kullanımına sundu.

Başkan Hüseyin Üzülmez, bayram öncesi hız verdikleri üst yapı hizmetleri kapsamında asfaltlama çalışmalarıyla mahallelerin görsel olarak çehresinin değiştiğine dikkat çekti. Başkan Üzülmez, “Alt yapı eksikliği olmayan güzergahlarda üst yapı iyileştirme çalışmalarımız halkımızdan gelen talepler doğrultusunda yürütülmektedir. Güzel havaları da en iyi şekilde değerlendiren ekiplerimiz üst yapı hizmeti kapsamında asfalt serimi ve kaldırım düzenlemelerini bayram sonrası da sürdürecek. Bayram öncesi gerçekleşen asfaltlama çalışmalarının vatandaşlarımızın yüzünü güldürdüğünü görmek bizleri de memnun ediyor” dedi.

Kaynak: İHA