Cansu Dere'ye silahlı saldırı şoku

Ünlü manken ve oyuncu Cansu Dere’nin kardeşi Arda Dere dün akşam saatlerinde silahlı saldırı sonucu bacağında yaralandı.

Cansu Dere'ye silahlı saldırı şoku
Ünlü manken ve oyuncu Cansu Dere'nin kardeşi Arda Dere dün akşam saatlerinde silahlı saldırı sonucu bacağında yaralandı. Olayın borç-alacak sorunu nedeni ile yaşandığı öğrenildi. Dere'nin ortak iş yaptığı kişi yurtdışını kaçınca, alacaklıların Dere'ye yöneldikleri ifade edildi.

Arda Dere, dün akşam üstü kendisini arayan bir kişi ile telefonla konuştuktan sonra, belirtilen yere gitti. Adının "Hakan" olduğu ifade edilen ve '34' plaka bir otomobil ile olay yerine gelen kişi, Dere'nin otomobiline bindi. İkili arabada kısa bir süre tartıştıktan sonra saldırgan Dere'yi bacağından vurarak olay yerinden uzaklaştı.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı ilk müdahalenin ardından Arda Dere'yi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Tedaviye alınan Arda Dere'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ORTAĞI YURTDIŞINA KAÇTI

Dere'nin avukatı Atilla Akın, saldırı nedeniyle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ifade ederek olayın nedenine ilişkin şu bilgileri verdi: Arda Dere'nin çocukluk arkadaşı E.T. ile ortak bir Rent A Car işi yapıyordu. İkili 10 yıla yakın bir süreden beri ortak işi yapıyordu. Bildiğim kadarı ile piyasaya 3-4 milyon TL'ye yakın bir borç oluşmuş. Arda Dere, yapılan bir çok borçtan habersiz. Diğer ortak E.T. geçtiğimiz eylül ayı başında yurtdışına kaçıyor. Kendisinden de haber alınamıyor. Alacaklılar da Arda Dere'ye yöneldiler. En son silahlı saldırıda bulunan Hakan isimli kişiyi Arda tanımıyor bile. Zaten saldırı öncesi'Parayı ortağına verdim sen ödeyeceksin' diyor.

Jandarma ekiplerinin, kaçan Hakan adlı kişiyi yakalamak için çalışma başlattığı kaydedildi.

Cansu Dere'ye silahlı saldırı şoku