Bayram Alışverişinden Dönüşte Kaza Açıklaması

Kazan'da aynı yönde seyreden 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bayram alışverişi için geldikleri Ankara'dan Çerkeş'e dönen Ufuk Çamdibi'nin (20) kullandığı 18 LC 884 plakalı otomobil, Kazan'a 1 kilometre kala yakındaki bir ekmek fırınında çalışan ve mesai bitimi evine giden Salih Belden'in kullandığı 06 JRH 62 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 60 metre savrulan araçlardan birisi refüjdeki aydınlatma direğine diğeri ise Kazan nüfus tabelasına çarparak durabildi.
Kazada, araç sürücülerinden Salih Belden ile diğer araçta bulunan ikiz kardeşler Sema (16) ve Ali Çamdibi yaralandı. 112 Acil Servis ekibi tarafından Kazan Hamdi Eriş devlet Hastanesi'ne getirilen yaralılardan Salih Belden, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, ikiz kardeşler Ali ve Sema ise Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Araç sürücülerinden Ufuk Çamdibi'nin kazanın ardından araçta bulunamadığı ve polisin çevrede araştırma yaptığı ancak sürücünün daha sonra kendi imkanlarıyla hastaneye geldiği öğrenildi.
Kaynak: AA