Giresun'da Yaşlı ve Engelli Bakım Evine Bayram Ziyareti

AK Parti Giresun il Başkanlığı'ndan bir heyet 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle engelli bakım merkezinde kalan engelli ve yaşlıları ziyaret etti.

Giresun'da Yaşlı ve Engelli Bakım Evine Bayram Ziyareti

AK Parti Giresun İl Teşkilatı Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yarımcısı Nihat Emiroğlu beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleriyle Engelli Bakım Merkezi’ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan ziyarette konuşan AK Parti Giresun İl Teşkilatı Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yarımcısı Nihat Emiroğlu, bakım merkezini zaman zaman ziyaret ettiklerini belirterek, buradakilerle yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Emiroğlu, “Biz bakım merkezine daha öncede geldik. Buradaki idarecisinden, personeline kadar herkesin görevini bilerek ve severek yaptıklarını gördük. Vatandaşlarımıza adeta anne, baba ve evlat şefkatiyle yaklaşılıyor. Bu da ilkimiz adına sevindirici bir durumdur.Bakım evlerinde ekonomik gücü olanların kendi imkanlarıyla, olmayanlar ise devlet desteği ile bakılmaktadır. Bakımı zor, yaşlı ve engelli yakınlarınızı bakım evlerine getirmekten çekinmeyin. Unutmayın ki burada sıcak bir aile ortamı var. Bu doğrultudaki başvurular Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ve bakım evi yetkililerine yapılabilinir" dedi.

Giresun Özel Bakım Merkezi İcra Kurulu Başkanı Yener Türk ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür ziyaretlerin kendilerinin çalışma şevkini artırdığını ve vatandaşların moralini yükselttiğini söyledi.

Kaynak: İHA