Eskidji’den Ankara’ya Yatırım

Ankara’ya yatırımlarını sürdüren Eskidji Gayrimenkul’un Bağlıca Ofisi, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile iş dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı görkemli bir törenle açıldı.

Eskidji’den Ankara’ya Yatırım

Bağlıca Bulvarı’ndaki iki katlı modern ofis binasının açılışında, Eskidji Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Acar da hazır bulundu. Yeni ofis binasının açılış kurdelesini, duaların ardından Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ile Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal birlikte kesti. Köksal Ünal yaptığı açıklamada, 15 kişilik profesyonel ekiple hizmet sunacak Bağlıca Ofisi’nin bölgeye değer katacağını belirtti.

Ankara’da son yıllarda büyük değişim yaşandığını, bu değişimin konut sektörüne de yansıdığını vurgulayan Ünal, şunları söyledi:
“Ankara memur şehrinden öğrenci şehri olmaya doğru giden bir süreç izliyor. Buna bağlı olarak Ankara’da konutun modeli de değişti. Genç kesim 1+1 ya da 2+1 gibi küçük daireleri tercih ederken aileler ise 4+1 geniş, güvenlikli, site içi dairelere yöneliyor. Müşterileri iyi anlıyor onların isteklerine göre hareket ediyoruz. Üniversiteler bölgesi diyebileceğimiz Bağlıca’da 210 dairelik öğrencilerin kalabileceği bir rezidans projemiz var. Eskidji olarak hedefimiz yer yıl 100 aileyi ev sahibi yapmak. 2015 hedefimiz ise Ankara toplamında 250-300 aileyi evlerine yerleştirmek olacak.”
Ankara’nın gelişim aksında yer alan Bağlıca’nın yakın gelecekte kentin en gözde bölgesi haline geleceğini savunan Ünal, konumun bölgeyi değerli kıldığını vurguladı. Üniversitelere, iş çevrelerine yakınlığının yanı sıra ve arazi olarak da gayrimenkul yatırımlarına uygun olduğunu söyleyen Ünal, “Şehirler batıya doğru büyür, Ankara’nın batısı da Bağlıca” dedi.

Eskidji’nin Ankara’ya yatırımlarını sürdüreceğini bildiren Ünal, “Hedef bölgelerimiz Eryaman, Batıkent, Mamak, Etlik ve İncek olacak. 2 yılda Ankara’da 6 Eskidji ofisi daha açmayı planlıyoruz. Marka değerimizi koruyarak ve kendimizi geliştirerek yola devam ediyoruz” diye konuştu

Kaynak: İHA