Bayraklı Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticiler Birliği Başkanı Osman Bayraklı, Gökçebey Ak Parti İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Bayraklı Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığına adaylığı açıklayan Osman Bayraklı,"Bizim derdimiz bölmek, parçalamak, dağıtmak değil, bizim derdimiz birleştirmek, kenetlenmek, güçlenmektir, bizim derdimiz hayırda yarıştır, Bizim derdimiz 2015 seçimlerinde 1 milletvekili fazla çıkartmak ve 1 oy olsun daha fazla alabilmektir.” dedi.

22 Kasım Cumartesi günü yapılacak Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığı seçimler öncesi adaylığını açıklayan Osman Bayraklı sözlerine şöyle devam etti.; “Gökçebey ilçemizde Ak Parti Kongre çalışmalarına başladıktan sonra bire bir yaptığım görüşmeler neticesinde Gökçebey halkının, Sivil toplum Örgütlerinin, köy muhtarlarımızın isteği doğrultusunda 22 Kasım Cumartesi günü yapılacak Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanlığına adayım. Her şeyin en iyisine en güzeline layık olan siz değerli Gökçebeyliler ve Ak Parti'liler amacımız şehrimizi sadece teknik anlamda imar etmek olmayıp, gerek ekonomik, kültürel gerek sosyal anlamda en güzelini sizlere sunmaktır. Görev bize nasip olması durumunda yönetimimizi her kesimi kucaklayacak bugünkü yönetimde dahil olmak üzere yönetimlerde görev almış arkadaşlarımızın ve bugüne kadar partimize katılmamış ancak partimize sempati duyan aramıza katılmaları halinde gücümüze güç katacak kadınıyla, genciyle yaşlısıyla iyi bir yönetim kurulu oluşturacağız.”
“BİZİM SEVDAMIZ AK PARTİYE VE GÖKÇEBEY’EDİR”
Zonguldak Kanatlı Hayvan Eti Üreticiler Birliği Başkanı Osman Bayraklı, "Gökçebey’de yapılacak olan başkanlık seçimiyle ilgili olarak, Bizim kapmaca ve makam hırsımız yok. Biz, Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu düşünüyoruz. Ve çalışmalarımızı bu düşünce içinde yapacağız. Amacımız Gökçebey Ak Parti de yok olan birlik ve beraberliği sağlamak ve daha sonra Gökçebey’in birikmiş sorunlarını nasıl çözüm buluruz? Zihniyetiyle çalışacağız. Gökçebey Kaymakamlığı ve belediye başkanı ile birlikte çalışmayı hedefliyorum. Bizim Gökçebey ile derdimiz ve kavgamız yok. Bizim sevdamız Ak Partiye ve Gökçebey’edir” diye konuştu.

Kaynak: İHA