Bahçeli’den Diyarbakır’daki Saldırıya İlişkin Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da uğradığı saldırıda ağır yaralanan astsubaya acil şifalar dileyerek, “PKK’lı militanlar Hakkari Yüksekova’dan sonra bu kez de Diyarbakır’da ihanet sahnesine çıkmışlardır.

Fistanlı teröristler şu aralar maske takarak kanımızı akıtmakta, kalleşçe, namertçe arkadan ateş etmektedir” dedi.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır’da Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ermenek bizi derinden sarsmışken, Diyarbakır’dan yine bir vahim haber geldi. Eşi ile birlikte semt pazarında alışveriş yapan astsubay Necdet Aydoğdu maske takmış iki hainin, iki soysuzun saldırısına uğramıştır. Askerimizin sağlık durumunun çok ağır ve kritik olduğu, hatta bazı medya organlarında şehit düştüğü iddia edilmektedir” dedi.

“PKK’lı militanlar Hakkari Yüksekova’dan sonra bu kez de Diyarbakır’da ihanet sahnesine çıkmışlardır” diyen Bahçeli, şunları kaydetti:
“Fistanlı teröristler şu aralar maske takarak kanımızı akıtmakta, kalleşçe, namertçe arkadan ateş etmektedir. Çözülme sürecinde dirilen, ihanet sürecinde toparlanan, yıkım projesiyle güçlenen katiller vatan evlatlarına canice saldırmaktadır. Devleti yönetenler, hükümet edenler namlunun ucunda Türkiye ve Türk milleti var ne duruyor, ne bekliyorsunuz? Çözülmenin cinayetlere, kayıplara ve vahşi saldırılara kapı aralamasını görmemekte diretenler bu gidişle çok ağır bedel ödeyecektir. Ayn el- Arap’a PKK’nın geçişine yardım ve yataklık yapanlar suçlusunuz, millet vicdanında müebbet mahkumusunuz. Kandil’e Türk bayrağını dikmediğiniz ve içimizdeki eşkıyayı silip süpürmediğiniz müddetçe koltuklarınızın hayrını da göremeyeceksiniz. Diyarbakır’daki hunhar saldırıda ağır yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Allah’ın rahmet ve himayesi üzerine olsun diyorum.”
Kaynak: İHA