Arka Sokaklar 344. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 31 Ekim Cuma akşamı 344. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 344. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Arka Sokaklar Dizisi 344. Bölüm özeti:

Seri katil alarmı!
Ekip, bir seri katilin peşine düşüyor!

Arda, Hüsnü ' nün durumu öğrendiğinden beri sırra kadem basmıştır. Hüsnü her yerde Arda ' yı aramakta, olabileceği yerlere çeşitli baskınlar düzenlemektedir. Mesut dahil kimse adamı durduramaz. Hüsnü, Arda ' yı her bulamadığı yerde Yasemin ' e yüklenmekte, kızı adeta sorguya çekmektedir.

Faruk adında birinin cesedi bulunur. Adam çocuk tecavüzcüsü ve katilidir. Bilinen üç kurbanı olduğu öğrenilir. Ancak faili meçhul bir şekilde öldürülmüş ve katilin kim olduğu bilinmemektedir.

Aylin, pedofili suçundan yatıp çıkmış herkesi sistemde aramaya başlar. Sistemde araştırma yaparken bilgisayar ekranında donmalar yaşanır. Sistem kesilip durmaktadır. Ne olduğunu kimse anlamaz.

Mahir, küçük yaştaki kızını pedofili yüzünden kaybetmiştir. Sonrasında da eşi, çocuğunun ölümüne dayanamayıp intihar etmiştir. Mahir ' in gözünü intikam hırsı bürümüş, kendi adaletini kendi bulmaya çalışan bir seri katil haline gelmiştir.

Ekip, bu cinayetleri kimin işlediğinin, seri katilin kim olduğunun peşine düşer. Hasan, uyuşturucu bağımlısı bir gençtir. Babası Dündar, evladını kurtarabilmek için elinden ne geliyor ise yapar. Hasan peşindeki alacaklısı Raşit ve adamlarından fazlası ile korkmaktadır.

Raşit, adamı Fahri ile birlikte Hasan ' ların kapısına dayanır. Dündar yaralanır. Olay yerine ekip hemen intikal eder. Dündar hastaneye kaldırılır. Ekip, Raşit ' in peşine düşer. Raşit ' in takıldığı eskort Ebru ile iş birliği yapılarak, Ece, Deniz ve Yasemin kılık değiştirip Raşit ' in bulunduğu mekana sızarlar.

Yayın Tarihi:31 Ekim Cuma/2014
Yayın Saati:20.00