Kiraz Mevsimi 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kiraz Mevsimi 5. Bölümüyle 8 Agustos Cuma akşamı ekranlarda yayınlandı. İşte Kiraz Mevsimi 5. Bölüm fragmanı ve özeti...

Kiraz Mevsimi 5. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kiraz Mevsimi Dizisi 5. Bölüm özeti:

Öykü, Önem'le çalışma hayaline bu kadar yaklaşmışken onu gerçekleştirememiş olmanın üzüntüsü içerisindedir. İşten kovulmuş, kimseyle konuşmamakta ve üç gündür evden çıkmamaktadır. Ayaz bu gidişata dur demekte kararlıdır.

Öykü'yü hayata döndürecektir. Ona bir sürprizi vardır. Şeyma, Öykü'nün yerine moda evinde işe girmiştir. Keyfi yerindedir. Ancak Mete'nin ısrarları sonucu Öykü'ye büyük bir iyilik yapmak zorunda kalır. Şeyma bunu bir avantaja çevirir.

Şeyma, ileriye yönelik şeytani bir plan içerisindedir. Mete'nin duyguları çok karışıktır. Şeyma'nın davranışları onu ilişkilerini sorgulamaya yöneltir. Mete, koca bir günü Öykü'yle geçirir. Aralarındaki elektrik, Mete'nin kafasını daha da bulandırır.

Bülent'in doğumgünü için hazırlıklar son sürat devam etmektedir. O gece herkes için bir dönüm noktası olacaktır. Yalanlar ve sırlar ortaya çıkacaktır. İtiraflar yapılacak, ortalık karışacaktır.