Giresun İl Emniyet Müdürü Öztürk'ten Görele'de İnceleme

Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Görele'de yapımı devam eden Bölge Trafik İstasyon Amirliği binasında incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ünal Kılıçarslan, Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin ile incelemelerini yapan Öztürk, inşaat çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bölge Trafik İstasyon Amirliği'nin herhangi bir olumsuzluk çıkmaması halinde 2 aya kadar yeni binasına taşınacağını söyledi.

Öztürk, şunları kaydetti:
"Görele Giresun'da hem sosyal, hem de ekonomik açıdan son derece hızlı gelişen bir ilçemiz konumundadır. İlçenin iç kısmında yer alan Bölge Trafik İstasyon binamız eski yolun kenarında kalmıştı. Yeni çevre yoluyla birlikte yolun kendi güzergahında olması gerektiğini düşünerek böyle bir çalışma başlattık. Belediye Başkanımız Tolga Erener'e de konuyu açtığımızda o da bu işi sahiplendi. Çalışmalarımız düzgün bir şekilde devam etmektedir. Herhangi bir olumsuzluk çıkmaması halinde Bölge Trafik İstasyon Amirliği binamız 2 aya kadar yeni binasına taşınmış olacaktır. Binamız, aynı zamanda Görele Güzel Sanatlar Fakülte binasının yakınında olduğu için de öğrencilerimizin güvenlik algısını yükselteceğine inanıyoruz."
Kaynak: AA