Gazi olayı CHP organizasyonu mu?

Ankara'da yaşayan gazi Yılmaz Yiğit, bindiği belediye otobüsünde şoförün kendisine hakaret ettiğini öne sürmüştü. Ortaya çıkan görüntüler gazinin iddialarının gerçek olmadığını gözler önüne sererken olayla ilgili yeni bir soru işareti doğdu.

Gazi olayı CHP organizasyonu mu?
Güneydoğu gazisi Yılmaz Yiğit'in, yalan söylediğinin ortaya çıkmasının ardından (ilgili haber için tıklayınız) olayla ilgili yeni sorular gündeme geldi. Gazi Yılmaz Yiğit'in dün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önünde yaptığı basın açıklaması sırasında yanında bulunan bir isim 'Olay bir CHP organizasyonu mu?' sorusunu akıllara getirdi.

Açıklama sırasında gazi Yiğit'in yanında bulunan kişi Koray Gürbüz'dü. Gürbüz geçtiğimiz seçimlerde Yenimahalle belediye meclis üyesi adayıydı. Gürbüz CHP'de aktif bir isimdi. Hatta 2012 yılındaki Kurultay'da CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde de yer almıştı. Gazi Yılmaz Yiğit'in nikah şahitliğini de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapmıştı. Nikahı kıyan isim de CHP'li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önünde yapılan açıklama sırasında EGO Genel Müdürü Necmettin Tahiroğlu da olay yerine gelmişti. Tahiroğlu'nun 'Buyrun görüntüleri izleyelim' demesi üzerine başta Koray Gürbüz olmak üzere herkes olay yerinden ayrılmıştı.

Tüm bu tesadüfler; 'Olay Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni kötülemek üzere kurgulanmış bir CHP organizasyonu mu?' sorusunu akıllara getirdi.

Gazi olayı CHP organizasyonu mu?Gazi olayı CHP organizasyonu mu?

Gazi olayı CHP organizasyonu mu?

Gazi olayı CHP organizasyonu mu?

Gazi olayı CHP organizasyonu mu?