'demir Adam'a Dönüşmekten Manipülasyonla Kurtuldu

Bursa’da, 15 yıldır bel ve boyun fıtığı rahatsızlığı çeken hasta, bıçak altına yatmaktan 9 seanslık manipülasyon tedavisiyle kurtuldu.

'demir Adam'a Dönüşmekten Manipülasyonla Kurtuldu
Demir adam gibi gezmek istemediği için ameliyata karşı çıktığını anlatan Sevim Yıldırım, "Dünyaya yeni gelmiş gibiyim. İyi ki ameliyat olmamışım" dedi

Bursa’da bel ve boynundaki fıtıklar için çalmadığı kapı kalmayan ve son çare olarak da platin taktırması gerektiği ifade edilen 58 yaşındaki Sevim Yıldırım, manipülasyon ile tekrar hayat buldu. 15 yıldır çektiği ağrıyı kelimeler ile tarif edemeyeceğini belirten Yıldırım, “Gittiğim her doktor fizik tedavi verdi. Ama hiçbir işe yaramadı. Ev işlerini yapmak bir tarafa yürüyemiyordum. Son olarak 8 platin belime, 4 platin de boynuma takılacağı söylendi. Ben de bu tedaviyi kabul etmedim. Çünkü en yakın arkadaşım, platin taktırdı. 48 içinde ise geri alındı. Bu da beni korkuttu. İyi ki bıçak altına yapmamışım. Demir adam gibi gezmek istemiyordum. Son olarak manipülasyon tedavisini önerdiler ve şuan 9 seanslık bir tedavi gördüm. Şimdi çok iyiyim. Dünyaya yeni gelmiş gibiyim, yürüyüş yapıyorum, bir buçuk kilometrelik bir parkuru rahatlıkla yürüyebiliyorum. Daha önce bütün işlerimi kızlarım yapıyordu” diye konuştu.

Sevim Yıldırım’ın muayeneye geldiğinde el bileklerinde sinir sıkışmalarının da olduğunu ifade eden fizik tedavi ve manipülasyon uzmanı Ali Şahabettinoğlu, “9 seansın sonunda bel, bacak, kol ve boyun ağrıları tamamen geçti. Şimdi kendisine bazı bel ve boyun egzersizleri, aynı zamanda günde 30 dakika kadar da yürüyüş verdik. Şimdi ise günlük yaşam kalitesine dönmüş oldu. Ameliyatsız bir şekilde tedavi etmiş olduk. 8 tane beline, 4 tane boynuna platin takılacağı söylenmiş. Kendi de bu durumdan oldukça korkmuş. Çünkü bu platinler sayesinde boyun ve bel bölgesinde hareketsizlikler olacaktı. Ama yapmış olduğumuz manipülasyon tedavisi ile bundan kurtulmuş oldu. Doğal bir tedavi olduğundan ilaç kullanmaya da gerek kalmıyor. Sadece fıtığın olduğu bölgeye tedavi yapıldığı için vücuda genel bir etkisi olmuyor” dedi.

Kaynak: İHA