Chp Milletvekili Ayaydın, Yatağan'da Ziyaretlerde Bulundu

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ağan Ayaydın, Yatağan'da ziyaretlerde bulundu.

Ayaydın, partisinin İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İl Başkanı Mustafa Öztürk, İlçe Başkanı Kamil Genek, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ve partililerle sohbet etti.
Gelecek yıl yapılacak genel seçimlerin erkene alınması ihtimaline karşın seçim hazırlıkların şimdiden başladıklarını belirten Ayaydın, Muğla'nın partilerinin en çok güvendiği illerin başında geldiğini dile getirdi.
Türkiye'yi 13 yıldır yöneten AK Parti hükümeti döneminde yandaş olmayanların fakirleştiğini, yandaşların ise zenginleştiğini iddia eden Ayaydın, şöyle konuştu:
"Çiftçi perişan, çiftçi diye bir şey bırakmadılar. Bu bölgenin insanı genellikle zeytincilik ve hayvancılıkla uğraşıyor. Bölgenin ekmek parasını kazandığı zeytin ağaçları bir bir kesiliyor, yerlerine binalar yapılıyor. CHP olarak zeytinciliğe önem veriyoruz, zeytin ağaçlarının kesilmemesi için TBMM'deki yasa tasarısında gerekli mücadeleyi veriyoruz."
AK Parti hükümetinin kendinden olmayan insanlara kapılarını kapattığını öne süren Ayaydın, CHP iktidarında hiçbir zaman ayrımcılık yapılmayacağını ifade etti.

Seçimlere şimdiden sıkı şekilde çalışmaya başlamak gerektiğine işaret eden Ayaydın, tüm halkın refahı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla 129 milletvekilinin 81 ile dağıldığını bildiren Ayaydın, şunları kaydetti:
"10 yıl öncesine kadar ismini bilmediğimiz insanlar, bugün Türkiye'de en fazla servete sahip olanlar listesinde yer almaktadır. Bu insanların ödediği vergilere bakıyorsunuz ama göremiyorsunuz. Bu insanlar senin benim hakkımı alarak, haksız yere zengin oldular. İnsanlarımız fakirleşti ama AK Parti'liler zenginleşti. CHP'nin iktidarında halka eşit davranacağız. Herkesin hakkını vereceğiz."
Ayaydın, daha sonra Yatağan Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık ile görüştü.
Kaynak: AA