Evden kaçıp polise sığındı ama...

Adana'da 17 yaşındaki H.P.; yardım istediği polis memuru tarafından ekip otosunda 2 kez tecavüze uğradığını iddia etti...

Evden kaçıp polise sığındı ama...
Gaziantep'te bir kuaförün yanında çalışan H.P. (17) babası ve annesinin boşanması üzerine 26 Mart 2013'te evden kaçıp Adana'ya gitti. İddiaya göre genç kız burada resmi kıyafetli polis memuru D.T.(39) ile tanıştı.

Habertürk'ten Neşet Karadağ'ın haberine göre, evden kaçtığını anlatan H.P. polis memuru D.T.'den kendisini ailesine götürmesini istedi. İddiaya göre D.T. ekip arkadaşı H.İ.(37) ile birlikte genç kızı ekip otosuna alarak 3 saat boyunca gezdirdikten sonra polis araçlarının bulunduğu bir yere götürdü. Burada H.i. arabadan indi. D.T. ise arka koltukta H.P.'ye iki kez tecavüz etti. Sonrada H.P.'yi bir radyoda Dj'lik yapan arkadaşı A.K.'nın evine götürdü.

Önce iftiraya uğradım dedi,sonra ilişki rızalaydı dedi

Bu iddialar üzerine polis memurları D.T., ve H.İ., genç kızın evinde kaldığı Dj A.K. ile kıza tecavüz eden kebapçı C.G. yakalanıp haklarında dava açıldı. Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasında polis memuru D.T. tecavüz suçlamalarını reddetti ve iftiraya uğradığını öne sürdü.

29 yıl hapsi istenen D.T., genç kızın da katıldığı duruşmada evli ve iki çocuğu olduğu için ilk ifadesinde yalan söylediğini, iftiraya uğramadığını ancak genç kızla onun isteğiyle birlite olduğunu ifade etti. D.T. ifadesinde ayrıca 'Polislerin nöbet tuttuğu alanda ve arabada birlikte olmadı. Arkadaşımın evinde kendisinin rızasıyla cinsel ilşkiye girdik' dedi.