Didim Heyetinden Leros’a İade-i Ziyaret

Yunanistan’ın Leros Adası heyetinin Didim’e yaptığı ziyaretin ardından Didim Belediyesinden bir heyette Leros adasını ziyaret edip, kardeş şehir konusundan görüşmelerde bulundu.

Didim Heyetinden Leros’a İade-i Ziyaret

Yunanistan’ın Leros Adası Belediye Başkanı Mischalis Kolias ve beraberindeki heyet’in Didim’e ziyaretinin ardından Didim Belediyesinden de bir heyet Leros adasına ziyaret etti. 3 günlük ziyaret kapsamında gerçekleşen ziyarete Didim Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, Didim Belediye Meclis Üyesi Ali Çağlar ve Didim Kültür Mirası Koruma Derneği Başkanı Mustafa Şentürk’ten oluşan heyet katıldı.

Leros adasında ilk olarak Belediye Başkanı Mischalis Kolias’ı ziyaret eden heyet, kardeş şehir çalışmaları konusunda fikir ve önerilerini sundular, Didim’in potansiyeli hakkında bilgiler verdiler.

Leros Adası Belediye Başkanı Mischalis Kolias ise yaptıkları davete icap eden Didim heyetine teşekkür ederken, bu ziyaretlerden sonra Didim ile Leros arasında ikili ilişkilerin gelişmesi noktasında çalışmaların yapılacağına inandığını söyledi.

Didim heyeti daha sonra Leros Belediye Meclis toplantısına katıldı; meclis üyelerine Didim’i tanıtıcı cd’ler ve broşürler dağıtıldı, ikili ilişkiler konusunda bilgiler verildi.

Kaynak: İHA