Kent Park Projesi, Şiran'a Nefes Aldıracak

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yüzde 95'i hibe olarak karşılanan Kent Park Projesi'nin ilçeye nefes aldıracağını söyledi.

Altıparmak, Türkiye'de 81 ilde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kent Park Projesi'nin hayata geçirildiğini, Gümüşhane'de de Şiran ilçesinde temmuz ayında ihalesi yapılan projenin Kasım ayında tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Park içerisinde kamelyalar, çocuk oyun parkları, havuzlar, yeşil alanlar ve her türlü sporun yapılacağı spor parkları bulunduğunu anlatan Altıparmak, şunları söyledi:
"Kent Park Projesi tamamlandıktan sonra belediye parkın bittiğindeki 3 dönümlük alana sosyal tesis yapacağız. Yapacağımız tesis düğün salonu, konferans salonu olarak da kullanılabilecek. Yine parkımızın karayolu tarafında kalan 12 dönümlük alana da otogar yapacağız. Şu anda çalışma devam ediyor. Kasım ayı sonunda çalışmalar tamamlanacak, gelecek yılla birlikte parkımızın çevre düzenlemesini de yapacağız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yüzde 95'i hibe olarak karşılanan Kent Park Projemiz ilçemize nefes aldıracak."
Kaynak: AA