Gümüşhane’de Arzular ve Seüme Mahallesi Yolları Tamamlandı

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Gümüşhane'deki Arzular Beldesi ve Özkürtün Beldesi’nde yapımı tamamlanan yatırımları yerinde inceledi.

Gümüşhane’de Arzular ve Seüme Mahallesi Yolları Tamamlandı

Milletvekili Üstün, Özkürtün Süme mahallesi yolunun alt yapı çalışmaları belediye tarafından yapımı tamamlandıktan hemen sonra Karayolları tarafından asfalt çalışması da tamamlanarak hizmete açıldı. Milletvekili Üstün’ün bir ay önce Özkürtün Belediyesi ziyaretinde Özkürtün Belediye Başkanı Aynur Zorlukaya’nın konuyla ilgili talebi sonrasında, Milletvekili Üstün takibi ile çalışmaları hızlandırılarak yolun yapımı tamamlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün, “Süme Mahalllesi’ni daha öncede belirttiğimiz gibi 3500 Metre yolun altyapısı belediye hizmetlerimiz ile yapıldı. Kış gelmeden biran önce çalışmaları hızlandırarak yolu bitirdik. Çok şükür bundan sonra Süme Mahallesi’nde ki hemşehrilerimiz daha güvenli ve rahat ulaşım sağlayacaklar. Beldemize hayırlı olsun” dedi.

ARZULAR MEZİRE MAHALLESİ YOLUNUN ALTYAPISI TAMAMLANDI
Milletvekili Üstün, Süme Mahallesi’nden ayrılarak öncesinde takip ettiği Arzular Beldesi Mezire Mahallesi yoluyla ilgili yerinde incelemeler yapmak için Belediye Başkanı Necati Uçan ve teşkilat mensupları ile Mezire Mahallesi’ne gitti.

Gümüşhane ziyareti sırasında yolun yapılacağı güzergahta inceleme yapan Üstün, takibine alarak yol yapımının çalışmasını hızlandırdı. Altyapısı tamamlanan yolun en kısa zamanda asfaltına başlanarak yapımı tamamlanacak. Milletvekili Üstün, “Mezire Mahallesine 3400 Metre asfalt yolu en kısa zamanda kazandırarak hemşerilerimizin daha güvenli ve rahat ulaşım sağlamalarını sağlayacağız. Bu anlamda emeği geçen Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA