Chp’de Görev Değişimi

Giresun’un Bulancak ilçesinde yapılan kongrenin ardından görev değişimi törenle gerçekleştirildi.

Chp’de Görev Değişimi

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı Geçici Kurul Başkanı İl Genel Meclis Üyesi Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, yapılan kongrenin ardından görevi seçilen ilçe başkanı Reşat Nuri Özdemir'e devretti.
Parti binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, "İlçe Başkanlığı için yapılan kongrede kazananın kesinleşmesinin ardından Geçici Kurul Başkanlığı görevini teslim etmek için buradayız. Yeni yönetim kurulumuz ilçemizi temsil etmek için görev yapacak. Hedefimiz CHP’yi iktidara getirmektir. CHP ülkemizin olmazsa olmazıdır. Artık CHP iktidarı ülkemizde bir zorunluluktur. CHP’de 'yorgun yasaktır' anlayışıyla partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

Kongrede rakibi Fatma Karaibrahim Canik’e 39 oy fark atarak 94 oyla ilçe başkanı seçilen Reşat Nuri Özdemir de zor bir görev üstlendiklerinin farkında olduğunu söyledi.

İlçe Başkanlığı görevini devralan Özdemir, “Zor bir dönemde görev üstlendiğimizin farkındayız.Bize kongrede verilen desteğe yönetimim adına teşekkür ediyorum.Umarız bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz” dedi.

İl Başkanı Eşref Karaibrahim ise yeni seçilen yönetime başarılar diledi.
Yapılan konuşmaların ardından partinin eski ilçe başkanlarından Av. Alaattin Mutlu da partiye Atatürk’ün Bulancak İlçe Teşkilatı adına imzalayıp hediye ettiği fotoğrafını bağışladı.

Fotoğrafın anısını anlatan Mutlu; şöyle konuştu: “12 eylül darbesiyle parti teşkilatını basan askerler bütün eşyalarla birlikte Atatürk’ün kendi imzasıyla ilçe teşkilatına hediye ettiği fotoğrafı da toplayarak bir depoya atmışlardı. Birkaç yıl sonra bu eşyalar açık artırma ile satışa çıkartıldı. Bende Atatürk’ün bu fotoğrafını parayla açık artırmadan adım. 30 küsür yıldır evimde baş köşemde sakladım. Şimdi ise layık olduğu parti teşkilatına bağışlıyorum.”
Kaynak: İHA