Başkent’te Trafik Kazası Açıklaması

Başkent’te direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle virajı alamayarak parka uçtu.

3 kişinin yaralandığı kazada, otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.
Kaza, gece saatlerinde Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde meydana geldi. Mevlana Bulvarı üzerinden Samsun Yolu istikametine giden sürücü Emre Topuz, 06 EEE 27 plakalı otomobiliyle Hipodrom Caddesi’ne dönmek istedi. Virajda direksiyon hakimiyetini kaybeden Topuz, otomobiliyle yol kenarında bulunan parka uçtu. Kazanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, parktaki ağaçlara çarparak durabildi. Sürücü Topuz ile birlikte aynı otomobilde bulunan Tuncay Yücel ve ismi öğrenilemeyen bir kişi daha yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, otomobilin etrafını saran vatandaşları uzaklaştırarak bölgede güvenlik önlemleri aldı. Parkta emniyet şeridi çeken polis ekipleri, vatandaşları şeridin içerisine girmemeleri konusunda uyardı.

SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE ERLERİ KURTARDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobilde bulunan 2 yaralının ilk müdahalelerini olay yerinde gerçekleştirdikten sonra hastaneye kaldırdı. Otomobilde sıkışan sürücü Topuz, itfaiye erlerinin hummalı çalışmaları sonucu çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin anında müdahale ettiği Topuz, ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. İtfaiye ekipleri, yaralıların hastanelere götürülmesinin ardından, motor kısmından duman çıkan otomobilde soğutma çalışması yaptı.

YARALILARIN BİR YAKINI BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI
Yaralı şahısların kazayı haber alan yakınları olay yerine geldi. Sürücü Emre Topuz’un sinir krizi geçiren bir yakını basın mensuplarına saldırmak istedi. Olası bir gerginliği, sürücünün diğer yakınları ve polisler engelledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

Kaynak: İHA