Suşehri'nden Kısa Kısa

Sivas'ın Suşehri ilçesine çağrı merkezi açılacağı bildirildi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, gazetecilere yaptığı açıklamada, istihdama katkı sağlamak, işsizliği önlemek amacıyla 200 kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezinin kurulması için gerekli görüşmelerin tamamlandığını söyledi.

Yüksel, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimler öncesinde çağrı merkezi sözü verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:
"Göreve başladığımız günden itibaren yapmakta olduğumuz çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladık ve verdiğimiz sözleri sırasıyla yerine getiriyoruz. İlçemizde işsizlik sorununa kısmen de olsa çözüm sağlayacak ve 200 kişiye istihdam sağlayacak çağrı merkezinin kurulması yönünde tüm çalışmalarımız tamamlandı. Bu önemli merkezin kurulmasında büyük emek sarf eden Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem'e, AK Parti Sivas Milletvekillerimiz Ali Turan ve Hilmi Bilgin'e teşekkür ediyoruz. "

- "Ülküde Birlik" programı
Sivas'ın Suşehri ilçesinde, "Ülküde Birlik" adlı program düzenlendi.

MHP Suşehri İlçe Başkanı Hubiyar Özdemir, MHP İlçe Başkanlığı ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Temsilciliği tarafından ilçede bulunan bir kafeteryada düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ülkenin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.
Sanatçıların konseriyle sona eren programa, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas İl Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA