Ödemiş Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Kasım'da

Ödemiş Kent Konseyi’nin ekim ayında yapılan genel kurul toplantısında mevcut meclis ve çalışma gruplarının çalışmalarına devam etmeleri kararının alınmasının ardından grupların toplanması için çalışmalara başlandı.

Ödemiş Kent Konseyi'nde Yeni Dönem Kasım'da

Ödemiş Kent Konseyi Başkanı Mesut Ekmekçi yaptığı açıklamada, “Ödemiş Kent Konseyi bünyesinde 4 meclis ve 9 çalışma grubu var, bunların çalışmalarına yeniden başlayabilmeleri için seçimli toplantılarını en kısa sürede yapmayı planlıyoruz. İlk aşamada Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclislerini toplayarak, bu meclislerin seçimli toplantılarını Kasım ayında yapacağız. Sonrasında diğer grupların da seçimlerinin yapılmasıyla bütün meclis ve çalışma gruplarımız aktif hale gelerek çalışmalarını yapabilecekler” dedi.

Ödemişlileri Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclislerine katılmaya davet eden Ekmekçi, “Kasım ayı içindeki toplantı tarihlerini daha sonra ilan edeceğimiz, Kadın, Gençlik ve Çocuk Meclisleri için halkımızın katılımını bekliyoruz. 10-16 yaş arası çocuklarımızı Çocuk Meclisi’ne, 16-30 yaş arası gençlerimizi Gençlik Meclisi’ne, tüm kadınlarımızı Kadın Meclisi’ne davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kent Konseyinde üyeliği bulunmayan ve meclislerde görev almak isteyen gönüllü vatandaşların Kent Konseyi’ne giderek üye başvuru formu doldurmaları gerektiğini belirten Ekmekçi, yeni bir çalışma grubu ya da meclis kurulması önerisi olan vatandaşların Kent Konseyi’ne bu taleplerini iletebileceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA