Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş'a Ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Ortadoğu'nun ateş çemberi içinde olduğu bu dönemde toplumsal birlikteliğin ve bağlarının daha da kuvvetlendirilmesinin kente büyük fayda sağlayacağını belirtti.

Komşu ülkede yaşanan olayların kendilerini çok üzdüğünü ve dileğinin bu olayların bir an önce son bulması olduğunu ifade eden Savaş, ülkemiz üzerinde oynanan oyunların da olduğunu ve bu ülkenin birlik ve beraberliğine zarar vermeye çalışan kim olursa olsun, asla müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

Esnafın, muhtarların, sivil toplum örgütlerinin, kamu kurum ve kuruluşların birlik çatısı altında toplanmasının kentin hizmet çıtasını yükselteceğini belirten Savaş, Hatay'ın canlılığına canlılık katmak için siyasal, bölgesel, dini hiçbir ayrım yapmadan herkese el uzattıklarını ifade etti.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay genelinde yapacağı her hizmette destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: AA