Bülent Arınç'tan İdris Bal'a parti cevabı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, parti kurma hazırlığında olan İdris Bal'a "İdris Beyciğim, bırak boş şeyleri, boş laflar bunlar, ne partisi kuracaksın sen" dedi.

Bülent Arınç'tan İdris Bal'a parti cevabı
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti'den istifa eden Bağımsız Milletvekili İdris Bal'ın parti kurma kararını eleştirdi.

SEÇİME GİREMEZLER BİLE

İdris Bal'ın AK Parti'deyken bir değerinin ve ağırlığının olduğunu söyleyen Arınç, arkalarından gidecek 30 maceraperesti bulabileceklerini fakat seçime girebilecek, teşkilat kurabilecek gücü toplayamayacaklarını vurguladı.

YÜZ BİNDE 1 OY ÇIKMAZ

Gerçekleştiği takdirde dahi yüz binde 1 oy bile alamayacaklarını ifade eden Başbakan Yardımcısı, mevcut siyasi partilerin yeterli olduğunu, ancak MHP ve CHP'ye katılım olursa bir anlamı olabileceğini anlattı.

BIRAK BOŞ ŞEYLERİ İDRİS BEYCİĞİM

İdirs Bal'a AK Parti'deyken bol bol konuşma imkanı verildiğini belirten Arınç, 'Ama oradan çıktın, bak seni kim nasıl dinler ancak internet sitelerinde, bir kaç yerde haber olabiliyorsun. Profesörsün, kitapların da var aklını kullan, güzel işler yap İdris Beyciğim. Bırak boş şeyleri, boş laflar bunlar, ne partisi kuracaksın sen. Parti kursa bile önümüzde seçim var, girmesi mümkün değil' diye konuştu.