Belediye Çalışmaları Vatandaşlara Anlatıldı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, düzenlediği toplantıda belediye çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Atatürk Park ve Meydanı'ndaki kafeteryada vatandaşlara yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, belediyede birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Makam ve koltuk sevdalısı olmadığını söyleyen Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, tek amacının ilçeye hizmet etmek olduğunu ifade etti.

Mahalli seçimlerde verdiği sözün arkasında olduğunu belirten Sarıcaoğlu, "İsteğiniz ve sözüm üzerine Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki tek yönlü yolda düzenleme yaparak yolu çift yönlü yaptım. Şimdi diğer sözlerimi de yerine getirmenin gayreti içerisindeyim. Kesinlikle kişiler arasında ayırım yapmam düşünülemez. Belediyemiz için her vatandaş aynıdır. Herkes gelip, sorunlarını, isteklerini ve hatta önerilerini anlatabilir. Belediyede ben her ne kadar başkan isem de sizlerde o derece söz söylemeye yetkilisiniz. Kavak'ımızı birlikte yapacağımız çalışmalarla daha güzel hale getireceğiz" dedi.

Konuşmalarının ardından yaptığı çalışmalar ile ilgili slayt gösteriminde bulunan Sarıcaoğlu, hazırladığı proje ve yapacağı çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Toplantının sonunda Sarıcaoğlu, vatandaşlrın sorularını yanıtladı.
Kaynak: AA