'Ayışığı Sirki' Küçük Seyircilerle Buluştu

Adana Şehir Tiyatroları, çocuk oyunu “Ayışığı Sirki” ile küçük seyircilerle buluştu.

'Ayışığı Sirki' Küçük Seyircilerle Buluştu

22 Ekim Çarşamba günü Saat 15.00’da açılan perde ile sezonun ilk çocuk oyunu oynanmış oldu. Özellikle hareket performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyun, Muzaffer Kırıkkalp’in yazıp-yönettiği, 6 -10 yaş aralığı çocuklarımız için oldukça eğlenceli ve keyifli bir gösteriydi.

Dekor anlayışı ile renkli kostümleriyle, şarkıları ve danslarıyla daha ilk gösterisinde büyük yankı uyandıran oyun, 2 perdeden oluşuyor. Hafta içi çocukları düşünerek tek perdeye indirgenen “Ayışığı Sirki” hafta sonları yine iki perde olarak izleyicilerle buluşacak.

Oyunda, Kemal Burak Alper, Başar Uğur, Kübra Teke, Doğukan Uğurlugülbüken, Merve Giritlioğlu, Dilek Polat, Nermin Salman, Feridun Yıldırım, Tufan Naharcı, Çağla Yeleç rol alıyor.

Yapılan hiçbir iyiliğin boşa gitmeyeceğini, er ya da geç bu iyiliğinizin karşılığını alacağınızı ve inanarak, çalışarak yaptığınız her işte başarılı olacağınızı dile getiren “Ayışığı Sirki” 22 Ekim’den itibaren hafta içi her Salı ve Çarşamba saat 14.30’da, hafta sonu her Cumartesi saat 11.00‘da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda küçük seyircilerle buluşacak.
Kaynak: İHA