Kızılelma 25. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Milli İstihbarat’ın hiç anlatılmayan hikayesini konu alan dizi Kızılelma 25. bölümüyle 3 Ekim Cuma akşamı saat 19:50’de TRT 1 ekranında.

Kızılelma 25. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kızılelma Dizisi 25. Bölüm özeti:

Sinagog saldırısının ardından, tüm ipuçları aynı adresi gösterir; MOSSAD. Murad Altay ise, sinagogla ilgili soruşturmaya devam etmek istese de, Hekimoğlu ' nu güvenli bir adrese ulaştırmakla görevlendirilir. Milli İstihbarat ' ın anlatılmayan hikayesi “KIZILELMA”; yeni bölümüyle 3 Ekim Cuma akşamı TRT 1 ' de!

Sinagoga yönelik bombalı saldırı girişimi tüm Türkiye ' yi derinden sarsmış, MİT ' in Antiterör Birimi ' ni ise teyakkuza geçirmiştir. Daha önceden kimliğini tespit ettikleri ve Yekta ' nın takip etmeye başladığı teröristin, bu saldırının faili olması araştırmalarını derinleştirmelerine sebep olur, fakat teröristle ve saldırının arkasındakilerle ilgili en hayatî bilgi Murad Altay ' dan gelir.

Hakiki düşmanla burun buruna gelen Murad ' ın getirdiği bilgiler de, daha sonra Birim ' in ulaşacağı istihbarat da hep aynı adrese işaret etmektedir: MOSSAD. Murad, sinagog soruşturmasıyla ilgili çalışmaya devam etmek istese de, Meryem Hanım tarafından Hekimoğlu ' nu güvenli bir adrese ulaştırmakla görevlendirilir.

Eski mekânına ve eski dostlarına kavuşan Hekimoğlu ' nun ise, eski günlerine kavuşma isteği de depreşir. Diğer taraftan Azra, Murad ' la tekrar bir araya gelecek ve Murad ' ın bundan sonraki hayatının bir yerlerinde olacağını ona hissettirecektir.

Murad ise bu hissin üzerine kafa yoracak durumda değildir, başını her kaldırdığında, karşısında Azra ' nın gözlerini bulmak; onun için şimdilik garip tesadüflerden ibarettir. Sinagog eylemi sonrası gizlenen MOSSAD timi, Türkiye ' de son günlerde yaşanan değişikliklerle ilgili hiç beklemedikleri bilgilere ulaşırlar.

Kendileri açısından hayli endişe verici olan bu gelişmelere acilen müdahale etmeleri gerekmektedir. Bu topraklardaki en büyük müttefikleri olan Arman ' la birlikte kurdukları plan çerçevesinde; Türkiye ' nin, geçmişindeki bilinmezlerle hesaplaşmasının önü kesilmelidir.

Büyük bir saldırı planlanır ve üstelik bu kez namlunun ucunda Hekimoğlu değil; Hekimoğlu ' nun girift sırlarla örülü mazisinin kilidini açabilecek yegane anahtar olan Cahit Atakan vardır.